Servei de Suport

Els inscrits al Programa INNOVADORS ‘12 disposen d’un servei de suport tècnic i d’acompanyament per millorar els plans d’empresa. Per beneficiar-se del servei, cal omplir fins al 18 de maig del 2012 aquest formulari en línia.

El SERVEI de suport consta de:

 • SERVEI DE TUTELA - La veu de l’experiència
  ADI pot assignar un tutor per a cada candidat. Els tutors -que són empresaris i directius d'Andorra- aporten coneixements sobre planificació estratègica.
 • VENTURE ACADEMY - Una formació guanyadora
  Formació impartida conjuntament per les escoles de negocis HEC i ESADE. El programa està dirigit als empresaris i emprenedors que desitgin preparar el pla estratègic d'un negoci amb la finalitat de presentar-lo davant d'inversors potencials, tant privats com institucionals.
  Descarregar tríptic de la Venture Academy
 • AJUT TÈCNIC D’ADI - Obrim les portes per al creixement
  Els tècnics d'ADI fan un acompanyament tècnic dels candidats i ajuden a convertir els projectes en realitats empresarials.
 • SEGUIMENT POSTERIOR
  Els projectes seleccionats per obtenir el finançament d’Innovadors, rebran un acompanyament per donar suport a l’inci de l’activitat empresarial. Aquest servei subvencionat inclou formacions i visites individualitzades per part de professors d’HEC París i ESADE. ADI engega aquest nou servei per potenciar l’èxit de les noves iniciatives empresarials en la seva fase inicial.